Čo s novelizáciou zákona o audítoroch a Slovenskej komore audítorov? - Schultz, Ivan
Úvodný príspevok k diskusii o pripravovanej novelizácii zákona SNR č.73/1992 Zb. o audítoroch a Slovenskej komore audítorov. - Spresňovanie návrhu zákona v paragrafovom znení hlavne podľa poznatkov komory. Konkrétne pripomienky a návrhy formulácií znenia jednotlivých ustanovení zákona.