Oceňování jako pomocné měřítko hodnot - Fürstová, J.
Charakteristika pojmu cena. Cena dohodnutá a cena zistená. Ceny a trh. Princíp oceňovania. Funkčnosť oceňovacieho predpisu. Zmeny vo výške oceňovania. Odbornosť znalcov, ktorí oceňujú nehnuteľnosti. Stručná charakteristika pripravovaného zákona o oceňovaní.