Analýza finančnej pozície odvetví SR - Vokoun, Jaroslav
Jedna z prvých finančných analýz odvetví samostatnej SR. Finančné ukazovatele - z publikácie Bankového zúčtovacieho centra Slovenska "Stredné hodnoty finančných ukazovateľov ekonomických činností v Slovenskej republike za rok 1993". Rôznorodé finančné pomery, ktoré sa sledujú pri finančnej analýze: likvidita, kapitálová štruktúra, výkonnosť, rentabilita.