Vnitrobanka v systému ekonomického řízení podniku - Musil, V.
Procesný model vnútropodnikovej banky. Účty vnútropodnikových jednotiek, ich druhy, označenie a úročenie. Funkcie a vymedzenie základného a vnútropodnikového účtovníctva.