Dizajn - nie iba na výstavy Kultúrna identita vo výrobkoch boduje v predaji - Krištofičová, Dagmar
Prezentácia dizajnu a dizajnérskych centier. Dôležitý význam dizajnu, skĺbenie idividuálneho dizajnu so sériovou výrobou. Slovenské design centrum (SDC) ako nezárobková a nekomerčná inštitúcia - jeho poslanie. Vplyv dizajnu na životné prostredie - ekologický dizajn. Presadzovanie dizajnu v riadení kvality. Dôležitosť kultúrnej identity vo výrobkoch.