Neustále o krok vpredu Trvalé zvyšovanie kvality udržiava podniky na špici a vedúcich v konštantnej aktivite - Krištofičová, Dagmar
Štýly riadenia, ktorých základom je trvalé zlepšovanie kvality a systematické napredovanie a úspech firmy. Americké skúsenosti pre našich manažérov - TQM (Total Quality Management). Rozdiel medzi americkým systémom TQM a japonským kaizen (sústavné zlepšovanie práce). História TQM. Zvyšovanie konkurencieschopnosti pomocou TQM na Slovensku. Slovenské podniky, ktoré uplatňujú princípy prvého stupňa totálneho riadenia kvality (normy rady ISO 9000). Široká aplikácia princípov kvality vo výrobných a nevýrobných procesoch. Definícia TQM. Benchmarking - jedna z metód TQM.