Sieťové plánovanie - nástroj zvyšovania úrovne akosti - Slamková, E.
Spoločné požiadavky a postupy na budovanie podnikových systémov akosti sú obsiahnuté v medzinárodných normách ISO 9000-4. Postup pri vytváraní systému riadenia akosti (SRA). Charakteristika sieťového plánovania. Využitie programového produktu CA-SuperProject (určený pre profesionálne plánovanie metódou analýzy sieťových grafov).