Dlhodobý cieľ a každodenná realita Kľúčom od trinástej komnaty je organizovaný predaj - Filo, Peter
Význam plánovania v trhovom hospodárstve. Plánovanie podnikateľského úspechu. Formulovanie podnikových cieľov. Kontrolovanie výkonov predajného oddelenia. Okolnosti, ktoré ohrozujú predaj. Stále sledovanie konkurencie a prísna analýza trhu ako súčasť plánovania. Osobnostné kritériá nevyhnutné pri plánovaní podnikateľského ale aj osobnostného úspechu. Doležitosť pozitívneho myslenia.