Najlepšie platení otroci Prvotriedni reklamní pracovníci majú špičkové príjmy - Lindar, T.
Hodnotenie pracovníkov reklamných agentúr vo Švajčiarsku. Mzdy a príjmy odborníkov na reklamu. Príjmy majiteľov reklamných agentúr. Prehľad najlepšie zarábajúcich vo švajčiarskej reklame (rok 1993).