Integrovaný automatizovaný systém operativního řízení Zákazkové řízení. 2 - Holý, R.
Funkcia subsystému zákazkového riadenia začína v okamžiku dopytu a končí fakturovaním dodaných výrobkov. Subsystém sa musí prispôsobiť zvláštnostiam výrobkov a službám podniku. Ciele a koncepcia navrhovaného systému. Priebeh zákazkového riadenia. Vstupy do systému. Výstupy zo systému.