Kto oblieka naše šikovné krajčírky? Trenčianske veľtržné dozvuky a prísľuby - Kopecký, Ľ.
Hodnotenie 27. ročníka medzinárodného kontraktačno-predajného veľtrhu módy a odievania pre sezónu jar-leto 1995 Trenčín mesto módy. Prezentácia OZETY, a.s. Trenčín a jej produkcia. Konkurencia na slovenskom vnútornom trhu odevného priemyslu. Situácia v slovenskom textilnom a odevnom priemysle.