Produkce a pracovníci ve stavebních podnicích v letech 1991 až 1995 - Plešková, Z.
Komentované štatistické údaje o stavebníctve ČR v r.1991-1993 a v 1.-3. štvrťroku 1994. Stavebná výroba stavebných organizácií so sídlom v ČR celkovo, jej vývoj. Štruktúra stavebnej výroby. Počet pracovníkov a mzdy. Počet a priemerná veľkosť podniku. Prognóza vývoja 1994-1995.