Slovensko vítalo Ameriku Ministerstvo školstva a vedy informuje - Felix, Jiří
Slovensko-americká spoločná rada pre vedecko-technickú spoluprácu. Schválenie 19 slovensko-amerických vedeckých projektov. Interdisciplinárny prístup riešení problematiky. Agentúra pre medzinárodnú vedecko-technickú spoluprácu.