Aj amatéri potrebujú peniaze Tvorivá dielňa osvetovej činnosti potrebuje podporu - Hodruš, S.
Oblasť kultúrno-osvetovej činnosti v zložitej ekonomickej situácii. Poslanie Národného osvetového centra, ktoré je strešnou organizáciou kultúrno-osvetovej činnosti. Štátne dotácie na kultúrno-osvetovú činnosť. Podnikanie v oblasti kultúry.