Managerská etika - Sládková, Eva
Nevyhnutnosť etiky v podnikaní. Pásová veľkosériová výroba - počítačom integrovaná výroba CIM (Computer Integrated Manufacturing) - nové postavenie človeka vo výrobnom procese. Kódex etiky. Zavedenie etického modelu v podniku. Osobnosť (identita) podniku.