Miesto pre neformálne kontakty Otvorili Klub ekonómov v Bratislave - Polakovič, Ivan
Otvorenie Klubu absolventov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Zameranie Klubu ekonómov a aktivity Klubu. Organizovanie prednášok a diskusií na odborné ekonomické témy. Využívanie spolupráce EU s odborníkmi univerzít, rozširovanie spolupráce s odborníkmi ekonomických odvetví.