Úskalí kapitálové politiky - Vencovský, František
Nová kapitálová orientácia ČR - kritický nedostatok peňažného kapitálu. Príčiny tejto situácie. Nedostatok kapitálu - bariéra hospodárskeho rastu. Domáce zdroje na tvorbu kapitálu sú nepostačujúce. Poučenie z historických skúseností. Jedna z foriem riešenia kapitálového napätia - nové emisie cenných papierov. Problematika prílivu zahraničného kapitálu.