Podniky - primárne hybné sily hospodárstva SR - Sedlák, Mikuláš
Pretrvávajúci nedostatok podnikateľského správania v mnohých podnikoch v SR. Zneužívanie chýb v zvolenej koncepcii a postupe celkovej ekonomickej transformácie. Podniky ako rozhodujúce subjekty v trhovom hospodárstve.