Investície v transformačnom procese - Sojka, Jozef
Príspevok prednesený na celoštátnom seminári na Ekonomickej univerzite v Bratislave 17.2.1995. Útlm rastu až stagnácia investícií r. 1994 na Slovensku. Chyba v hospodárskej politike. Dôsledok vysokých úrokových sadzieb. Zvýšená tvorba vnútorných zdrojov znižuje potrebu zahraničných. Štruktúra investícií. Enormné nevyužitie kapacít následkom poklesu HDP od r. 1989 do r. 1993. Zdroje financovania investícií.