Šance máme, len ich nestratiť Rok 1994 neznamenal obrat od útlmu k obnoveniu zbrojnej výroby na Slovensku - Babic, M.
Situácia v zbrojárskom priemysle na Slovensku. Objem zbrojnej výroby. Príčiny zastavenia konverzných programov. Špeciálna výroba v slovenských zbrojovkách. Problémy zbrojárskeho priemyslu s Ministerstvom obrany. Oživenie zbrojnej výroby.