Metodické otázky získávání pracovníků. 1 - Koubek, Josef
Získavanie pracovníkov. Intenzifikácia potreby získavania pracovníkov. Pracovné miesto, pracovné podmienky a požiadavky na pracovníka. Obsadenie voľných pracovných miest z vnútorných alebo vonkajších pracovných zdrojov. Metódy získavania pracovníkov.