Plat, 2. Práca, 3. Sociálne motívy Pracovná motivácia v kontexte zmien spoločnosti - Bosáková, Mária
Motivácia k práci jedným z možných riešení problémov, ktoré zaťažujú spoločnosť. Hodnotová orientácia človeka a motivácia. Formy motivácie, ktoré sa v súčasnosti využívajú v podnikoch. Motivačné prostriedky. Práca ako motív.