Rozbor plnenia noriem času - Kubiš, Juraj
Rozbor plnenia noriem času vo výrobnej jednotke. Rozbor plnenia noriem času pracovníkov. Čo ovplyvňuje plnenie výkonových noriem. Plnenie výkonových noriem a trvanie operácie. Plnenie noriem času a výrobná dávka. Interval trvania operácie. Príklady.