Zamestnanecké rady v Európe Jednotnosť v poslaní, rozdielnosť v právomociach - Antalová, Mária, 1952-
Legislatívne zakotvenie účasti pracujúcich na riadení ako podmienka pre vstup Slovenska do európskych štruktúr. Hľadanie modelu najbližšieho našim spoločenským podmienkam. Analýza vytvárania zamestnaneckých rád v Nemecku, Rakúsku, Portugalsku, Holandsku a Španielsku. Práva zamestnaneckých rád.