Zákon č.2/1991 Zb. o kolektívnom vyjednávaní v znení zákona č.519/1991 s komentárom - Vladárová, Marta
Ucelený tematický blok obsahujúci komentované znenie zákona o kolektívnom vyjednávaní a súvisiacich predpisov. Pozri tiež príspevok: Illášová, M.: Sprostredkovateľ a rozhodca (s.63-64).