Pracovní doba u nás a v Evropě - Horálek, Milan
Vývoj pracovnej doby v krajinách EÚ. Nadčasová práca. Dĺžka ročnej platenej dovolenky. Verejné sviatky - počet je v sledovaných krajinách veľmi rozdielny. Situácia ČR v sledovanej problematike z medzinárodného hľadiska.