Sociální politika podniku - Olexa, F.
Sociálna politika podniku ako súčasť systému personálneho riadenia. Problémy podnikovej sociálnej politiky v rámci starostlivosti o pracovníkov v priemyselných organizáciách v ČR. Pôsobenie sociálnej politiky podniku.