Zvyšujú šancu sa zamestnať Rekvalifikácie na najžiadanejšie povolania stále atraktívne - Polakovič, Ivan
Rekvalifikácia ako jeden z hlavných nástrojov politiky zamestnanosti. Služby, ktoré zabezpečuje Okresný úrad práce v Banskej Bystrici v oblasti rekvalifikácie a ďalšieho vzdelávania dospelých. Zabezpečovanie vzdelávacích aktivít skupinovou formou a cielenou rekvalifikáciou. Kvalifikačné požiadavky na trhu práce. Spolupráca Okresného úradu práce so zahraničím.