Absolventi pod drobnohľadom Najviac nezamestnaných z technických študijných a učebných odborov - Polakovič, Ivan
Spracovanie údajov o nezamestnaných absolventoch škôl, ktoré vykonala Správa služieb zamestnanosti v septembri 1994 podľa podkladov, ktoré poskytli úrady práce v SR. Počty absolventov v evidencii úradov práce. Problémy absolventov škôl s neukončeným stredným vzdelaním. Porovnanie štruktúry absolventov podľa študijného zamerania. Podiel jednotlivých študijných odborov na nezamestnanosti.