Mladí ľudia do 25 rokov tvoria tretinu nezamestnaných na Slovensku - Rievajová, Eva
Veková štruktúra uchádzačov o zamestnanie na Slovensku v r.1994, nezamestnanosť absolventov škôl, veková štruktúra účastníkov rekvalifikácie - štatistické údaje so závermi.