Minulosť a súčasnosť krajiny pyramíd - Herzogová, Emília
Nové kontakty Slovenska v Egypte, založené na dobrých tradíciách. Arabsko-európsko-slovenská obchodná spoločnosť (AESKOL) - príležitosť pre výrobcov a obchodníkov. Aktivity Chirany Export Import (zakladajúci člen AESKOL-u) v Egypte.