Regionálne aspekty vývoja agrárnej zamestnanosti na Slovensku - Buchta, Stanislav
Všeobecné princípy regionálnej politiky a vidiecky priestor. Dôchodkovosť, úroveň zamestnanosti a zárobková parita sa prudko zhoršuje v tzv. nekonkurenčných poľnohospodárskych výrobných podmienkach. Vývoj agrárnej zamestnanosti. Agrárna nezamestnanosť na Slovensku (podľa oblastí).