Čína - investičný fenomén sveta. 2 - Lindar, T.F
Záujem západoerópskych krajín a najvplyvnejších monopolných korporácií sveta o čínsky trh. Vzťahy Číny k Svetovej banke. Nevyhnutná modernizácia telekomunikačnej a finančnej siete. Budovanie medzibankového devízového trhu.