Sny a reality Byty v centre stúpajú na cene - Krištofičová, Dagmar
Trh s nehnuteľnosťami na Slovensku, pôsobenie realitných kancelárií. Situácia na trhu s domami a pozemkami. Prehľad cien nehnuteľností. Situácia na trhu s bytmi. Ponuky na výstavbu rodinných domov "na kľúč" v prímestských oblastiach. Výstavba satelitného mestečka v lokalite Limbach.