Družstevný bytový fond Pozitívum - vlastnícky vzťah k bytu - Prelovská, M.
Privatizácia družstevného bytového fondu na Slovensku. Žiadosti o prevod vlastníctva. Prieskum záujmu o prevod v jednotlivých krajoch a okresoch na Slovensku. Hodnota anuity. Plán výstavby družstevných bytov. Prevaha potreby bytov prevyšuje ponuku bytov i ponuku, ktorá ešte len má vzniknúť.