Družstvá v procese ekonomickej transformácie - Košťálová-Mošková, Mária
Potreba reformy družstiev na Slovensku, predovšetkým v legislatíve, ekonomike, majetkových otázkach členov. Revitalizácia poľnohospodárstva. Vybrané poľnohospodárske ukazovatele. Reštrukturalizácia výrobných družstiev. Dlhodobý proces privatizácie bytových družstiev. Špecializácia jednotlivých zložiek Slovenského zväzu výrobných družstiev. Organizačná schéma Družstevnej únie SR.