Návrh štátneho rozpočtu Slovenskej republiky na rok 1995 predpokladá oživenie ekonomiky - Žitňanský, Eduard
Makroekonomické východiská a zámery finančnej a rozpočtovej politiky vlády J. Moravčíka na rok 1995.