Daňové "abc" Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov za rok 1994 s praktickými príkladmi - Piršelová, Dagmar
Praktická pomôcka pre účtovníkov a zamestnávateľov, ktorí v r.1994 zamestnávali pracovníkov, resp. vyplácali príjmy zo závislej činnosti a funkčné požitky. Najdôležitejšie povinnosti daňovníkov (zamestnancov) a platiteľov daní (zamestnávateľov) pri ročnom zúčtovaní preddavkov na daň. Zohľadňuje novelizované právne predpisy a nové daňové podmienky. Príklady.