Novelizácia zákona č.222/1992 Zb. o dani z pridanej hodnoty - Minársky, Ján
Text novelizácie zákona č.222/1992 Zb. o dani z pridanej hodnoty (s komentárom a príkladom) na základe XXII. článku zákona NR SR č.374/1994 Z.z. o niektorých opatreniach na zabezpečenie hospodárenia SR v roku 1995.