Poplatky po novelách Úplné znění zákonů - Nesnídal, Jiří
Zákon ČNR č. 368/1992 Zb. o správnych poplatkoch, v znení neskorších predpisov. Zákon ČNR č. 549/1991 Zb. o súdnych poplatkoch, v znení neskorších predpisov. Zákon ČNR 565/1990 Zb. o miestnych poplatkoch, v znení neskorších predpisov.