Príklady výpočtu dane a vyplnenia daňového priznania - Faiglová, Svetlana
Príklady na správne vyplnenie daňového priznania podľa zákona 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Výpočty daní.