Sprievodca k vyplneniu Priznania k dani z príjmov fyzických osôb za rok 1994
Súhrnný materiál (príručka) troch príspevkov zameraných na daňové priznanie za rok 1994 prinašajúci najnovšie novelizácie predpisov.