Stanovenie ceny cenných papierov pre potreby zákona č.318/1992 Zb. o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností v znení neskorších predpisov Komentár k Opatreniu Ministerstva financií SR
Text (komentovaný) Opatrenia MF SR z 9.11.1994 na zamedzenie tvrdosti z nezrovnalostí zákona SNR č.318/1992 Zb. o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prechodu nehnuteľností v znení neskorších predpisov č.62/3 190/1994.