Zdanění příjmů z cenných papírů - Guoth, J.
Daňová legislatíva. Definícia a vymedzenie cenných papierov. Čo možno považovať za "príjem" podľa zákona o dani z príjmu vo vzťahu k cenným papierom. Zdanenie výnosov z cenných papierov. Základ dane. Zisk z predaja cenných papierov. Zdanenie výnosov z predaja cenných papierov u investičných a podielových fondov.