Financie - Žitňanský, Eduard
Strana venovaná finančnej problematike: Slovenská poisťovňa pripravuje prepojenie operácií na peňažnom trhu s krátkodobými úvermi najlepším klientom. Nový platobný doklad Poštovej banky - banková zloženka. Bank Austria na slovenskom trhu.