Konkurence bankám nehrozí Družstevní bankovnictví - Revenda, Zbyněk
Charakteristika sporiteľných a úverových družstiev (SÚD). Z histórie SÚD. Význam úverových družstiev. Zdroje a úvery družstiev. Rozhodovanie o poskytovaní úverov. Úrokové výnosy a náklady: úroková marža. Družstvá a centrálna banka. Vzťahy SÚD k štátu (štátnemu rozpočtu). Súčasnosť a budúcnosť SÚD.