Povedať nie, aby to nebolelo Kvalita podnikateľského zámeru, jeho návratnosť a výnosnosť - Valach, V.
Rozhovor s generálnym riaditeľom Credit Lyonnais, a.s. Bratislava. Etablovanie tejto významnej bankovej inštitúcie na Slovensku. Ponuka služieb pre podnikateľskú klientelu. Orientácia na medzinárodné firmy prichádzajúce na Slovensko. Možnosti získavania úverových zdrojov pre podnikateľskú domácu sféru podľa analýz bankového marketingu. Možnosti bankovej sféry pri transformácii ekonomiky a uskutočňovaní ekonomickej reformy na Slovensku.