Poštová banka na ceste k dynamike a rozmachu - Lônčík, M.
Postavenie a činnosť Poštovej banky, a.s. Služby poskytované obyvateľstvu: vkladné knižky, vkladové certifikáty, osobné účty. Inovácia poštového platobného styku: bankové zloženky, šekové poukážky.