Správanie komerčnej banky ako subjektu ekonomického prostredia - Preisinger, Dušan
Analýza vybraných ukazovateľov činnosti komerčných bánk v SR. Aktíva a pasíva. Úvery poskytnuté komerčnými bankami. Nesplácanie úverov.