Legislatíva proti praniu špinavých peňazí sa približuje k európskemu štandardu. 2 - Liščák, Ladislav
Zákon NR SR č.249/1994 Z.z. účinný od 1.10.1994 - nový právny prostriedok na odhaľovanie a postihovanie legalizácie príjmov z trestnej činnosti.